fbpx

Op het solistenconcours in Maastricht heeft Tuur Gommans afgelopen zondag 2 februari een eerste prijs met onderscheiding behaald. 
Dit met maar liefst 90 punten. Namens de vereniging van harte proficiat met dit mooie resultaat en natuurlijk succes op de Limburgse kampioenschappen.

Voor alle leden: 
Zondag 12 januari jaarvergadering bij Cafe Sjrake
Aanvang 14.00 uur

Mit ‘t leedje ‘Os hertj klopt veur Roggel’ haet Sjötterie St. Piëtrus beslaag weite te ligge op de veerde paats op ‘t Sjansemaekers Leedjes Konkoer 2020
De Roggelse Aod Prinse hubbe gewonne met de sjlager “de kop inne speulbak”.
Alle deilnemers zeen te belooostere op de site vanne Sjansemaekers: https://www.sjansemaekers.nl/filmkes-en-audio

 

Hierbij de uitslagen van het OLS:
Beste bordjesdrager nieuwe exercitie ongewapend
6e prijs. nl. Jelle Vissers

Beste houding optocht nieuwe exercitie ongewapend
3e prijs

Solistenwedstrijden jeugd-divisie slagwerk
4e prijs nl. Tuur Gommans

Schietwedstrijd:
Na 2x18 punten geschoten te hebben in de korpsronde en 3x18 in de volgende kavelronden heeft ons 6-tal zich geplaatst voor het uitkavelen, aanstaande zaterdag 13 juli.

6-tal:
Rudy Bongers
Kai Weber
Martijn Lutgens
Huug Schroen
Roel Peeters
Peter Simons

Roggel - Op zondag 26 mei 2019 werd aan Schutterij St. Petrus uit Roggel de Koninklijke Erepenning met bijbehorende Oorkonde uitgereikt ter gelegenheid van het 475 jarig jubileum van de schutterij. De versierselen werden uitgereikt door burgemeester Arno Verhoeven tijdens de officiële start van het jubileumjaar. Wij waren erbij en op maandag 27 mei 2019 kunt u kijken naar onze videoreportage. 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok