fbpx

zaterdag 26 Juni haalt schutterij Sint Petrus Roggel weer oud papier op. Gelieve het papier tijdig en goed gebundeld aan de kant van de weg te plaatsen.
Zorg dat er geen melkpakken, plastic, hout e.d. tussen zit. We beginnen om 09.30 uur. Verzoek aan de leden, welke volgens het schema aan de beurt zijn, om tijdig aanwezig te zijn.

In tegenstelling tot de datum die op jullie afvalkalender (19 december) staat zullen wij in december het oud papier ophalen op donderdag 31 december.
Helaas beschikt onze transporteur niet over voldoende wagens op de oorspronkelijk geplande dag waardoor wij hebben moeten besluiten uit te wijken naar donderdag 31 december.

Het vriendelijke verzoek om deze informatie te delen met andere Facebook gebruikers, verdere familie, vrienden, en kennissen voor zover deze woonachtig zijn in Roggel.
Geef het ook even door aan jullie buren en verdere bewoners bij jullie in de straat.

Bij voorbaat heel hartelijk dank voor jullie medewerking.

Ook Schutterij St. Petrus is één van de deelnemers aan de Rabo ClubSupport actie. Stemmen kan vanaf 5 t/m 25 oktober 2020.

Hoe werkt het stemmen:
In tegenstelling tot andere jaren ontvangt u géén persoonlijke stemcode. Stemmen kan via de app op jullie telefoon of als je ingelogd bent op de website van de Rabobank.
Via de app. Log in en ga naar “Zelf regelen”. Klik op “Lidmaatschap” en klik vervolgens op “ClubSupport”.
Scrol naar onderen totdat je bij punt 3 van de tijdslijn komt. Daar zie je de knop “Stemmen”.
Druk hierop waarna je op Schutterij St. Petrus kan stemmen
Via de website. Let even op dat je inlogt als particulier. Bij zakelijke rekeningen werkt het niet.
De procedure is vervolgens hetzelfde als bij gebruik van de app. Ga in het “Overzicht” scherm naar Zelf regelen - Lidmaatschap - ClubSupport - Stemmen

Wij danken u bij voorbaat voor uw Stem

Op zaterdag 29 augustus is Schutterij St. Petrus aan de beurt om oud papier op te halen.
Gelieve het papier tijdig en goed gebundeld aan de kant van de weg te plaatsen. Zorg dat er geen melkpakken, plastic, hout e.d. tussen zit.
We beginnen om 09.30 uur.

zaterdag 27 Juni haalt schutterij Sint Petrus Roggel weer oud papier op. Gelieve het papier tijdig en goed gebundeld aan de kant van de weg te plaatsen. Zorg dat er geen melkpakken, plastic, hout e.d. tussen zit. We beginnen om 09.30 uur.
Verzoek aan de leden, welke volgens het schema aan de beurt zijn, om tijdig aanwezig te zijn.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok