fbpx

Afgelopen maandag 14 september is de Jan Linders club spaaractie van start gegaan.

Hieronder nog even in het kort wat de actie inhoudt.

In de periode van 14 september t/m 11 oktober ontvangen jullie bij Jan Linders voor iedere € 10, -- aan boodschappen én bij speciale acties, een clubmunt die jullie kunnen ‘doneren’ aan jullie favoriete club. Aan het einde van de actieperiode zet Jan Linders de verzamelde munten om in euro’s voor de clubkas. Ook clubmunten verworven door aankopen bij vestigingen van Jan Linders buiten Roggel mogen aan onze schutterij gedoneerd worden. Wees dus creatief en schakel familie en bekenden in!

 

Clubmunten kunnen worden gedeponeerd in onze buis die geplaatst zal worden bij Jan Linders in Roggel. Nieuw is de ver tiendubbelaar. Hebben jullie een feestje of plannen jullie toevallig grotere (duurdere) aankopen vraag dan, via Nellie Peeters (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of een van de bestuursleden, om zo’n ver tiendubbelaar munt. Bij inlevering van deze munt wordt het aantal munten dat u krijgt bij uw aankopen dus vertiendubbeld!

 

De opbrengst zullen wij gebruiken voor het werven, opleiden, en begeleiden van (nieuwe) jeugdleden. Aanschaf en vervanging van instrumenten ter ondersteuning van dit doel. Ook organiseren wij diverse activiteiten voor onze jeugd. Het jeugdkamp en het jaarlijks uitstapje in december zijn hier goede voorbeelden van.

Op 10 oktober zullen wij met onze vereniging een dagdeel invullen met allerlei activiteiten bij Jan Linders om deze actie nog eens extra te ondersteunen.

Hieronder een korte opsomming van de activiteiten die wij op deze dag zullen organiseren:

  1. Diverse demonstraties/presentaties over allerlei facetten die verband houden met het trommen en het schieten met de windbuks en de grote buks. De precieze invulling moeten we nog bekijken.
  2. Rad van Fortuin. Wij zullen diverse “prijzen” in de vorm van tegenpresentaties beschikbaar stellen. 
    Te denken valt aan gratis trommellessen, gratis komen schieten met de windbuks, jullie klanten worden geholpen met het inladen van de boodschappen,
    etc.  
  3. Raden muziekinstrumenten waarna de klanten eventueel mogen proberen deze instrumenten ook te bespelen
  4. Een Memory spel.

Iedereen bij voorbaat hartelijk dank en hopelijk tot ziens bij Jan Linders
 
 
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok