fbpx

In de aanloop naar het bondsfeest preseneert de schutterij op vrijdag 23 augustus in de feesttent nabij de voetbalvelden aan de Berkenlaan
vanaf 21.00 uur een optreden van de Duitse partyband Alles klar Woenderbaar. De toegang voor deze avond gratis.

Op 24 augustus strijden verenigingen, vriendengroepen, bedrijven en buurtverenigingen uit Roggel en omgeving schieten met de zware buks tijdens een zeskamp om de Roggelse ‘UM’.
De jeugdige deelnemers nemen het luchtdrukgeweer ter hand om het rode draadspel te spelen.
Opgeven voor deelname aan het Oud Roggels Schuttersfeest kan nog tot 21 augustus via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 8688 6797.

Op 25 augustus treffen de schutters van de MLSB zich in Roggel voor het laatste bondsschuttersfeest van dit jaar.
Zo’n achttien schutterijen en gildes nemen deel aan de optocht die om 13.30 uur in beweging komt. Aansluitend aan de officiële opening gaan vervolgens de solisten- en beoordelingswedstrijden van start.
Om 15.00 uur beginnen de schietwedstrijden voor de jeugd. Om 16.00 uur binden de volwassenen de strijd met elkaar aan om de dagbeker. DJ Sensation zorgt op beide wedstrijddagen in de feesttent voor de muzikale omlijsting.

Optochtroute

Berkenlaan, Molenweg, Brugstraat, Klapvaren, Raadhuisstraat, Markt (defilé aan het BusinessCentrum Leudal), Dorpstraat, Molenweg, Berkenlaan.

De optochtroute zal vanaf 13.00 uur tot uiterlijk 14.30 uur afgesloten worden voor het doorgaand verkeer.
Gelieve geen auto’s langs de optochtroute parkeren.

Om de optocht nog feestelijker te laten verlopen zou het fijn zijn als de vlaggen uithangen.

Koning, keizer, admiraal, (dorps) koning(in) worden kunnen jullie allemaal!! 
Het enige wat je hiervoor moet doen is op 30 mei Hemelvaartsdag mee schieten tijdens het dorpskoningsschieten bij het clublokaal van Schutterij St. Petrus gelegen aan Roligt 3. 
Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op de dag zelf vanaf 16.00 uur. We starten om  17.00 uur met schieten. Inschrijfgeld is € 5,- per persoon.
Er zijn 40 plaatsen te vergeven en Vol=Vol.
Prijs is 200 consumpties  en de roem van dorpskoning(in) 2019! 
Voor de jeugd is er ook het jeugddorpskoningschieten, dit start gelijktijdig en deelname voor de jeugd is gratis en opgave via het genoemde mailadres. Jullie komen toch zeker ook!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok